СПОНСОРСТВО / ДАРЕНИЕВсяка фирма или физическо лице, което желае да подкрепи финансово пътешественика Венцислав Илиев (Джейкъб Райли) може да стане основен спонсор или да участвате в конкретно събитие; това може да е за пътешествие, инициатива, издаване на книга и други проекти.
Лична (частна) подкрепа
Вие, следователно ще бъдете част от Живота на пътешественика Венцислав Илиев (част от приятелския кръг от спонсори и дарители) и ще бъдете свързани с всички събития на него.
-Можете да подкрепите Венцислав Илиев чрез дарение/спонсорство по банков път (сметката е изписана по-долу); чрез PayPal.
Корпоративна (фирмена) подкрепа
Венцислав Илиев Ви предлага възможност за брандиране на велосипеда, дисагите, дрехите; показания на тази страница и на създадените блогове и Facebook страници; поставяне на Трансперант на фирмата по време на изложби, пресконференции, на самия старт на пътешествия; и много допълнителни решения.
Банкова сметка:
IBAN: BG78FINV91501016495575
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Венцислав Илиев
Ако сте представител на фирма и желаете да сключите “Договор за спонсорство”, пишете на имейл jacobriley.bg@gmail.com.
Телефон за контакти: 0877 601 652
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ!!!


  

Спонсорството е инвестиция не само в едно събитие, а и в имиджа на една компания. Когато избирате да спонсорирате събитие, Вие избирате кауза, която да подкрепите и която да стане лице на Вашата компания.
Когато ставате спонсор, Вие заявявате Вашата социално отговорна позиция и давате своя принос за развитието на културата, спорта, изкуството, образованието. Широкият медиен и обществен отзвук на събитието е най-ефективната реклама за Вашия бизнес, защото тя се разпространява сама, при това от таргета към самия него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Дарение